ZLC

Tanácsadás

Üzembiztonsági tanácsadás

Csapatunk több éves tapasztalatával vállalja a csomagológépek üzemelésének elemzését majd javaslattételt az üzembiztonság növelésére. Elemzésünk során megvizsgáljuk a berendezések műszaki állapotát, az üzemi környezetet, a kezelők és karbantartók felkészültségét, a munkabiztonsági állapotot. Tanácsadói tanulmányunk rávilágít a hiányosságokra, tényszerű javaslatokat tartalmaz az üzembiztonság növelésére. A tanulmány alapján szerződés keretében vállaljuk a változtatások lebonyolítását, nyomon követését.

Hatékonyság növelési tanácsadás

Csapatunk több éves tapasztalatával vállalja a csomagolási hatékonyság elemzését majd javaslattételt a hatékonyság növelésére. Első lépésként elvégezzük az üzembiztonsági elemzést, tanácsadást. Az üzembiztonság átvilágítása után elemezzük csomagológépek rendelkezésre állását, a csomagolóanyagok minőségében és beszerzésében rejlő lehetőségeket, utoljára elemezzük ki a kezelőszemélyzet készségeiben a gépek ergonómiájában rejlő lehetőségeket. Tanácsadói tanulmányunk tényszerű javaslatokat tartalmaz a hatékonyság növelésére a rendelkezésre álló erőforrások megtartásával. A tanulmány alapján szerződés keretében vállaljuk a változtatások lebonyolítását nyomon követését.

Csomagolási költségoptimalizálási tanácsadás

Csapatunk technológiai és piac ismeretei alapján vállalja a csomagolási költségek elemzését majd javaslattételt a költségek optimalizálására. Első lépésként elvégezzük az hatékonyság növelési elemzést, tanácsadást, megteremtve ezzel a valós kiindulási alapot a csomagolási költségekre. A hatékonyság növelés feltárása után megállapítjuk a csomagolásnál elvárt minimum követelményeket. Ezen ismereteink és tapasztalatunk alapján megkeressük alternatív csomagolási technológiákat melyek illeszkednek az adott csomagolási igényhez. Az alternatív technológiák elemzése folyamán elemezzük az elérhetőséget, a költségeket, a kapacitást, a későbbi fejlesztési lehetőségeket. Tanácsadói tanulmányunk tényszerű javaslatokat tartalmaz a csomagolási költségoptimalizálására. A tanulmány alapján szerződés keretében vállaljuk a technológiai mintacsomagolások lebonyolítását.

Beruházási tanácsadás

Csomagológép beruházási igény esetén, legyen ez kapacitásbővítés vagy technológiaváltás, piac ismeretünk kihasználásával megadjuk a potenciális beszállítókat.
Szerződés keretében menedzseljük a beruházást, az ajánlatkérésektől a csomagolás elindításáig.

Hívás most!