A zavartalan működés biztosítása

Az ipari csomagoló gépek javítási szolgáltatásainak lényeges szerepe

A modern gyártás gyors ütemű világában az ipari csomagoló gépek hatékony termelés és terjesztés gerincét képezik. Ezek a gépek gondoskodnak róla, hogy a termékeket biztonságosan csomagolják be, készen a világ minden tájáról érkező fogyasztók számára történő szállításra. Azonban, mint bármely mechanikai rendszer, az ipari csomagoló gépek is ki vannak téve kopásnak, üzemzavaroknak és műszaki hibáknak. Éppen itt lép a képbe az ipari csomagoló gépek javítási szolgáltatásainak létfontosságú szerepe.

Tovább olvasom

Miért jó raklapfóliázó géppel dolgozni?

Raklapfóliázó gépek előnyei

A raklapfóliázó gép egy olyan eszköz, amelyet általában logisztikai és raktározási folyamatokban használnak a termékek és áruk szállításához vagy tárolásához. A gép fóliát teker a raklapra vagy termékekre, és segít a stabilitás, védelem és hatékonyság növelésében. A következőkben felsorolok néhány okot, hogy miért lehet jó raklapfóliázó géppel dolgozni:

Tovább olvasom

Automata dobozfelállítás - Út a hatékonyság felé

A modern gyártás és logisztika világában a hatékonyság az elsődleges szempont. A csomagolási folyamat, amely gyakran figyelmen kívül marad, kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy a termékek sértetlenül és időben eljussanak a fogyasztókhoz. Ebben a folyamatban lépnek előre az automatikus dobozfelállító gépek, amelyek forradalmasítják a vállalkozások csomagolási igényeinek kezelését.

A dobozfelállító gépek automatizált eszközök, amelyek gyorsan és pontosan elkészítik a kartondobozokat, hogy készen álljanak a termékek bepakolására. Ezek a gépek megszüntetik a kézi dobozhajtogatás szükségességét, csökkentve a munkaerőköltségeket és a humán hibákat. Íme, miért váltak a dobozfelállító gépek alapvetővé különböző iparágakban:

 

Tovább olvasom

A VILÁGOT MEGVÁLTOZTATÓ GÉP

„1850-ben volt, amikor egy gép megváltoztatta a világot. Minden az Egyesült Államokban kezdődött, a címlapon kitüntetésekkel, amelyek hamarosan meghódították az otthonokat és a vállalatokat szerte a világon. A mosógép életvitelünk szempontjából rendkívül fontos találmány, gazdag és érdekes történelemmel, de kevesen tudnak róla. És ami a legfontosabb, a legújabb innovációk izgalommal töltenek el bennünket, hogy mi következik. Hatalmas dinamizmus időszakát éljük meg az ágazatban, új követelményekkel és jobban tudatosul a mosás mindenki egészségére és jólétére gyakorolt ​​hatása .”

 

Tovább olvasom

SIAT RAKLAPFÓLIÁZÓ ÖSSZESZERELÉS, ÁTADÁS

Siat Onewrap raklapfóliázó

Még egy újabb gépet sikerült összeszerelni és átadni a kedves ügyfélnek az év végére.

 

Tovább olvasom

FÉLAUTOMATA RAKLAP PÁNTOLÓGÉP ÁTADÁS

Tp-502MV-Félautomata raklap pántoló gép
Egy újabb sikeres gép átadás/beüzemelés. 

Tovább olvasom

SIAT F144 AUTOMATA DOBOZFELÁLLÍTÓ GÉP BEÜZEMELÉSE

A SIAT dobozfelállító gépek széles választékát kínálja. A félautomatikus F105-től kezdődően, az automatikus, alsó dobozlezárással rendelkező gépekig, melyek közül az F44 induló modellként gravitációs doboztárral, az F144 motoros jobb vagy baloldali doboztárral rendelkezik.

A leggyorsabb gépünk az F344 típus képes akár percenként 18 doboz elkészítésére is.

Tovább olvasom

LAUPER LH150

Lauper LH150 működés közben.

Térkitöltő gyártás.

A levegővel töltött párnák stabilan illeszkednek a termékhez, megakadályozzák a dobozon belüli elmozdulást, illetve a termék károsodását

Tovább olvasom

KÍNAI FOLYADÉKTÖLTŐ-, ÉS CSOMAGOLÓGÉP

Kínai folyadéktöltő-, és csomagológépeket is karbantartunk.

Ahogy a videón is látszik, tökéletesen működik.

Tovább olvasom

NYITOTT FORGÓTÁNYÉROS RAKLAPFÓLIÁZÓ JAVÍTÁSA

Fontos dolog a karbantartás! Ennek hiánya a gép károsodásához is vezethet!

Tovább olvasom

SIAT AUTOMATA RAKLAPFÓLIÁZÓ JAVÍTÁS

Nem mindig könnyű egy régi csomagologép javítása.

 

 

Tovább olvasom

A HŰTŐHÁZBAN HIDEG VAN!

A hűtőházban nagyon hideg van!!!

 

Tovább olvasom

LAUPER, SVÁJC. KÉSZÜLNEK AZ ÚJ GÉPEK.

Az új kezelőfelület tesztelés alatt, jövőre már elérhető. A képeken két kis rezgőadagolóval, egy nagy rezgőadagolóval és két munkaállomás szortírozó asztallal látható.

Tovább olvasom

SIRHA 2020 KIÁLLÍTÁS

Cégünk részt vett a 2020. február 04. és február 6.-a között megrendezett Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításon Multiwasher termékünkkel a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Tovább olvasom

ENYVEZETT RAGASZTÓSZALAGOK - 2. RÉSZ

Előző részünkben igyekeztünk megmutatni az enyvezett papír ragasztószalag használatának előnyeit, ha dobozzárásról van szó.

Az akkor bemutatott megoldás, a gépesítés legalacsonyabb fokát jelenti, azaz egy manuálisan, vagy lábpedállal működtethető adagoló és nedvesítő géppel vágjuk méretre a ragasztószalag csíkokat.

Tovább olvasom

CSOMAGOLÁS HATÉKONYAN - 1. RÉSZ

Rakományok fóliázása

Mai indítandó sorozatunknak több aktualitása is van.

Tovább olvasom

ENYVEZETT RAGASZTÓSZALAGOK - 1. RÉSZ

Régóta kedveljük az enyvezett ragasztószalagos dobozzárási megoldásokat.

Tulajdonképpen egy nagyon régi technikáról van szó, ami napjainkban ismét egyre népszerűbb.

Tovább olvasom

EGY ÖSSZETETT BESZÁLLÍTÁS, AMIRE BÜSZKÉK VAGYUNK

Hetekben került átadásra egy hosszabb kifutású beszállításunk.

Partnerünk raktári egységcsomagok készítésére keresett gépeket. A csomagolási elvárások sokrétűségét mutatja, hogy a termékek súlya pár grammtól egészen 80 kilogrammig terjed. Ebből eredendően a méretekben is nagy a szórás.

Tovább olvasom
Hívás most!