Cyklop - Pieri - Easyround Automatikus raklapfóliázó gép


Leírás:

Az EASY ROUND egy teljesen automatikus forgóasztalos raklapfóliázó gép, amelyet a paletta csomagolásához terveztek stretch fóliával.

A paletta csomagolása a forgóasztal forgása közben történik, egy fogaskerékkel ellátott inverter által vezérelt motoros rendszerrel.

Az EASY ROUND egy plug-and-play gép, amely könnyen telepíthető és alkalmas olyan ügyfelek számára, akiknél a rendelkezésre álló hely korlátozott. Sorban vagy a sor végén 90°-os elforgatással konfigurálható. Görgőkkel vagy láncokkal rendelkező változatban kapható.

Alapfunkciók:

Motorizált előfeszítéses fóiakocsi (MS-Pro modell), inverterrel vezérelve, fix cserélhető arányokkal. A fólia sebességét egy érzékelő vezérli, amely állandóan szabályozza a motorsebességet, hogy az a rakomány minden felületén ugyanolyan nyomást tartson.

A fólia által a termékre kifejtett erőt elektronikusan szabályozzák és az elektromos vezérlőpanelről állítható.
Vágó- és hegesztőegység, amely levágja és összehegeszti a stretch fóliát a csomagolás után. Ez megakadályozza a laza fóliavégződéseket, amelyek szállítás közben stabilitási problémákat okozhatnak. Ez a fogórendszer bármilyen rakománynál használható; a hegesztőegység soha nem érintkezik a termékkel, mivel egy kontraszt lappal szemben dolgozik.

Továbbá elérhető az EASY ROUND TS modell, egy teljesen automatikus forgókaros fóliázó gép integrált takarófólia pplikátorral. A TS integrált eszköz polietilén fóliával takarja le a paletázott rakomány tetejét, és ideális a víz és por elleni védelemhez.


Opciók:

Felső leszorító:
A felső nyomólemez nyomást gyakorol a paletta csomagolás közben annak érdekében, hogy stabil maradjon. A rakományok tulajdonságainak megfelelően kialakított, elérhető pneumatikus vagy elektromechanikus pantográf verzióban.

Sodró eszköz (roping):
Ahogy a neve is sugallja, a sodró rendszer a fóliakocsin csökkenti a fólia szélességét, amíg egy kötél kialakul, növelve ezzel a rakomány stabilitását és biztosítva a terméket a paletten.

Sorba épített takarófólia applikátor STF203:
Ez az automatikus eszköz, amelyet a csomagoló gép előtt helyeznek el, polietilén fóliával takarja be a paletázott rakomány tetejét, védelmet nyújtva a por ellen. A fóliát egy pneumatikusan mozgatott penge hidegen vágja el. A felrakandó fólia mennyisége automatikusan kiszámolódik egy fotocella által, így optimális fogyasztást biztosítva.

Elektronikus előfeszítő kocsi két motorral - mod. PEM-Duo:
Elektronikus fóliakocsi változó előfeszítéssel, két motorral, inverterrel vezérelve.
Az előfeszítés százalékát az elektromos vezérlőpanelről lehet beállítani (minimum 120% - maximum 450%), a kocsi különálló motorjainak sebességének beállításával. Ez teljes mértékben kihasználja a fólia jellemzőit, jelentős megtakarítást eredményezve.
Lehetséges különböző előfeszítési százalékokat beállítani minden programhoz és csomagolási ciklushoz, biztosítva a paletázott rakomány maximális stabilitását.

Fóliavég kötő egység:
Az ecoMATRIX rögzítő egység elektropneumatikus mozgások sorozatával dugja be a fólia végét az utolsó réteg alá. Ez a lezáró rendszer alkalmazható bármilyen típusú fóliával (mikroperforált, makroperforált és szokványos), és különösen ajánlott olyan vonalakon, ahol automatikus raktárak, LGV-k és/vagy AGV-k vannak.
Ez az eszköz, nem vág vagy hegeszt, nem bocsát ki mérgező gázokat, és nem érzékeny a környezeti hőmérséklet változásaira.

Hívás most!