Cyklop - Pieri - Flexa Go Automatikus raklapfóliázó gép


Leírás:

Az új FLEXA GO teljesen automatikus gyűrűs fóliázó gép a szektorban szerzett 40 év tapasztalat eredménye.

A tökéletes egyensúlyt kínálva a rugalmasság, termelékenység és minőség között, a FLEXA GO azoknak a vásárlóknak szól, akik kompakt méretet, sokoldalúságot és hatékonyságot szeretnének.

Kompakt méret: különleges tervezése és rendkívül kompakt váza ideálissá teszi kis alapterületű helyiségek számára.
Sokoldalúság: az új forgógyűrű-technológiának és az új mozgatható vázba épített vágó-/hegesztő egységnek köszönhetően a fóliázási ciklust bármilyen magasságon elkezdhetjük és befejezhetjük a rakományon. A FLEXA GO fóliázhat palettákat, melyek méretei 400 x 400 mm-től indulnak, maximum 1200 x 1200 mm-ig. Szállítószalagokra is felszerelhető 80 mm és 100 mm magasságú vonalakon.
Hatékonyság: A FLEXA GO-t a legkorszerűbb technikai megoldásokkal tervezték: az inverterrel vezérelt motorok által vezérelt szíjak irányítják az összes gyűrűmozgást. Ez segít csökkenteni a karbantartási költségeket és biztosítja a lényegesen csendesebb működést. Az elektronikus előfeszítő rendszer garantálja minden paletázott terhelés tökéletes stabilitását és rögzítését.

Alapfunkciók:

Motorizált előfeszítéses fóliakocsi  inverterrel vezérelve, fix cserélhető arányokkal. A fólia adaglási sebességét egy érzékelő vezérli, amely állandóan szabályozza a motorsebességet, hogy az a fólia a rakomány teljes felületén ugyanolyan nyomást fejt ki. A fólia által a termékre kifejtett erőt elektronikusan szabályozzák és az elektromos vezérlőpanelről állítható.
Vágó- és hegesztőegység, amely levágja és összehegeszti a stretch fóliát a csomagolás után. Ez megakadályozza a laza fóliavégződéseket, amelyek szállítás közben stabilitási problémákat okozhatnak. Ez a fogórendszer bármilyen rakomány esetén használható; a hegesztőegység soha nem érintkezik a termékkel, mivel egy összecsukható ellenyomó lapra dolgozik.

Továbbá elérhető a FLEXA GO TS modell, teljesen automatikus forgógyűrű-fóliázó gép integrált felső lemezapplikátorral. A TS integrált eszköz polietilén fóliával takarja le a paletázott rakomány tetejét, és ideális a víz és por elleni védelemhez.


Opciók:

Felső leszorító:
A felső nyomólemez nyomást gyakorol a paletta csomagolás közben annak érdekében, hogy stabil maradjon. A rakományok tulajdonságainak megfelelően kialakított, elérhető pneumatikus vagy elektromechanikus pantográf verzióban.

Rakomány emelő rendszer:
Megemeli a rakományt fóliázás közben, így a fólia jobban be tudja borítani a raklapot.

Sodró eszköz (roping):
Ahogy a neve is sugallja, a sodró rendszer a fóliakocsin csökkenti a fólia szélességét, amíg egy kötél kialakul, növelve ezzel a rakomány stabilitását és biztosítva a terméket a paletten.

Sorba épített takarófólia applikátor STF203:
Ez az automatikus eszköz, amelyet a csomagoló gép előtt helyeznek el, polietilén fóliával takarja be a paletázott rakomány tetejét, védelmet nyújtva a por ellen. A fóliát egy pneumatikusan mozgatott penge hidegen vágja el. A felrakandó fólia mennyisége automatikusan kiszámolódik egy fotocella által, így optimális fogyasztást biztosítva.

Elektronikus előfeszítő kocsi két motorral - mod. PEM-Duo:
Elektronikus fóliakocsi változó előfeszítéssel, két motorral, inverterrel vezérelve.
Az előfeszítés százalékát az elektromos vezérlőpanelről lehet beállítani (minimum 120% - maximum 450%), a kocsi különálló motorjainak sebességének beállításával. Ez teljes mértékben kihasználja a fólia jellemzőit, jelentős megtakarítást eredményezve.
Lehetséges különböző előfeszítési százalékokat beállítani minden programhoz és csomagolási ciklushoz, biztosítva a paletázott rakomány maximális stabilitását.

Fóliavég kötő egység:
Az ecoMATRIX rögzítő egység elektropneumatikus mozgások sorozatával dugja be a fólia végét az utolsó réteg alá. Ez a lezáró rendszer alkalmazható bármilyen típusú fóliával (mikroperforált, makroperforált és szokványos), és különösen ajánlott olyan vonalakon, ahol automatikus raktárak, LGV-k és/vagy AGV-k vannak.
Ez az eszköz, nem vág vagy hegeszt, nem bocsát ki mérgező gázokat, és nem érzékeny a környezeti hőmérséklet változásaira.

Hívás most!