Pattyn  csomagoló rendszerek

Pattyn csomagoló rendszerek

Megfelelő megoldást keres ipari termékei 5-30 kg-os vagy raklap méretű konténerekbe történő csomagolására, számlálására vagy súlyozására? Pattyn segít Önnek minden csomagolási igényében.

Tovább
Lauper csomagoló rendszerek

Lauper csomagoló rendszerek

Kompakt és hatékony csomagológépek, melyek megoldást nyújtanak a félautomata vagy automata tasakolásra, méréssel, darabszámlálással akár komplett csomagolórendszerben.

Tovább
Cyklop csomagoló rendszerek

Cyklop csomagoló rendszerek

1912-es alapítása óta a Cyklop professzionális és biztonságos csomagolási megoldásokkal foglalkozik termékei számára. Csomagológépeink bármely iparágban használhatók bármilyen csomagolási problémára. Minden csomagolási igényhez kifejlesztjük a megfelelő csomagolási megoldást: a raklapos csomagoló- és pántológépektől a kartonzáró és kötegelő gépeken át a címkéző rendszerekig mindenben tudunk segíteni.
Minden termékkategóriában kínálunk teljesen automata gépeket, valamint félautomata és kézi gépeket. Így minden alkalmazáshoz kéznél van a tökéletes csomagológép vagy csomagolóeszköz. 

Tovább
Comek

Comek csomagoló rendszerek

AUTOMATIKUS MÉRŐRENDSZEREK CSOMAGOLÁSHOZ ÉS CSOMAGOLÁS ÉLELMISZER CSOMAGOLÁSHOZ

A Comek húsz éves tapasztalattal rendelkező műszaki személyzetből áll az élelmiszer-csomagoló automata súlymérő, csomagoló és csomagoló rendszerek tervezésében és kivitelezésében. A cég fő tevékenysége a függőleges csomagológépek, lineáris és többfejes mérlegek, térfogatmérő vödör, csavaros és pneumatikus adagolók gyártása, elsősorban az élelmiszeripar számára.

Tovább olvasom
Hívás most!